office@vizex.com.ua (097) 244 70 70

Найяскравіші миті попереду – побачте їх на власні очі

Поверніть радість споглядання – насолоджуйтеся читанням ранкової газети, мандрівкою до нової країни чи походом у театр. Ви заслуговуєте на повноцінне життя!

Про нас

vzx-main-im

«Візекс» — це сучасний медичний центр, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні зору. Ми допомагаємо людям повірити у можливості своїх очей і назавжди змінити життя. Варто лише наважитися і Ви побачите, наскільки красивим та яскравим може бути цей світ.

vzx-main-im
image-2

Ваша мрія – наше покликання

Очолює медичний центр доктор медичних наук, професор Андрій Гудзь, який на своєму професійному шляху досяг багатьох вершин, найголовніша серед яких – бачити як до Вас повертаються впевненість та віра в себе, а життя наповнюється новими сенсами.

image-2

Ми пропонуємо

Ми пропонуємо

Лазерна корекція зору

Мікрохірургія катаракти

Лікування кератоконусу

Хірургія глаукоми

vzx-mc-s01-laser-correction

Лазерна корекція зору

Позбудьтеся окулярів та контактних лінз завдяки сучасній процедурі лазерної корекції зору. Ми розробимо персональну програму лікування згідно Вашого випадку і вже наступного дня після процедури Ви повернетеся до звичного ритму.

детальніше
vzx-mc-s02-cataract

Мікрохірургія катаракти

Поверніть чіткий зір завдяки хірургічній процедурі, тривалістю менше 15-ти хвилин. Це найефективніший метод лікування катаракти, що допоможе зупинити хворобу та збереже Ваш зір.

детальніше
vzx-mc-s03-keratoconus

Лікування кератоконусу

Зупиніть розвиток кератоконусу за допомогою найефективнішої методики лікування – крос-лінкінгу. Безпечний терапевтичний метод не потребує хірургічного втручання та допомагає уникнути пересадки рогівки.

детальніше
vzx-mc-s05-glaucoma

Хірургія глаукоми

Залежно від типу і стадії глаукоми, а також інших захворювань ока, лікар підбере відповідне лікування. Процедура допоможе нормалізувати тиск всередині ока та запобігти пошкодженню зорового нерва.

детальніше

Чому нас обирають?

benefit-1

Кваліфіковані фахівці

Ми переконані, що професіоналізм — це знання помножені на багаторічний досвід. Наші лікарі виконали тисячі успішних операцій, але не припиняють вдосконалюватися. Тому постійно беруть участь у міжнародних конференціях та застосовують інноваційні методики лікування у нашому центрі.

benefit-2

Індивідуальний підхід

Кожен член команди «Візекс» — від медичного директора до адміністратора — турбується про те, щоб Ви почувалися не пацієнтом, а частиною нашої родини. Тому ми створили затишну атмосферу, в якій Ви забудете про перебування у медичному закладі.

benefit-3

Прозора комунікація

Чесність та підтримка — наші головні цінності. Тому ми детально обговоримо з Вами усі етапи лікування: допоможемо підготуватися до процедури, розповімо про її перебіг та дамо поради після завершення.

benefit-4

Інноваційне обладнання

Ми гарантуємо якісне та ефективне лікування, в якому нам допомагає медичне обладнання від лідерів світової офтальмології: Nidek (Японія), Haag-Streit (Швейцарія), Zeiss (Німеччина), OptoVue (США), Alcon (США).

Наші спеціалісти

Гудзь Андрій Степанович

Директор медичного центру, доктор медичних наук, професор, лікар-офтальмолог вищої категорії, катарактальний, рефракційний хірург

Захаревич Галина Євгенівна

Заступник медичного директора, лікар-офтальмолог вищої категорії, PhD

Филипчук Олександр Миколайович

Лікар-офтальмолог вищої категорії, вітреоретинальний хірург

Бушуєва Оксана Валеріївна

Лікар-офтальмолог вищої категорії, PhD

Рафалюк Софія Ярославівна

Лікар-офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук

Федунь Наталія Зіновіївна

Лікар-офтальмолог вищої категорії

Глущак Юлія
Ігорівна

Лікар-офтальмолог вищої категорії

Гаврилюк Мар’яна Ярославівна

Лікар-офтальмолог ІІ категорії

Кудриль Іван Володимирович

Лікар-офтальмолог

Стружанська Анна Іванівна

Лікар-офтальмолог

Короташ Тарас
Ігорович

Лікар-анестезіолог вищої категорії

Кондрацький Ярослав Богданович

Лікар-анестезіолог II категорії

Записатися на прийом

    Записуючись на прийом у медичний центр, Ви даєте свою згоду на обробку інформації згідно чинного законодавства України про персональні дані. Наш адміністратор зв’яжеться з Вами для узгодження часу Вашого візиту.